Online ajánlat kérés
Érkezés:
Távozás:
Személyek száma:
E-mail cím:
Küldés
Kérjen ajánlatot, vagy hívjon minket:
+36 (27) 337 667
Láng Apartman
Nézze meg Balatoni apartmanunkat is, és próbálja ki!
Jöjjön nyaralni a Balatonra!

Gasztronómia

 

Az Aphrodite Hotel vendégei részére az egészséges életmódnak megfelelő bőséges reggelit, illetve a hagyományos magyar konyha, és a wellness étrend remekeit kínáljuk.

Az Aphrodite Wellness és Sportközpont területén fitness büfé működik, ahol a sportoláshoz, felfrissüléshez ideális táplálékkiegészítők vásárolhatók.

Gyógyászati programjaink résztvevői számára a programnak megfelelően, kiemelt figyelemmel összeállított, egészségközpontú szemlélettel válogatott, remek minőségű alapanyagokból készített vegetáriánus, fitness, paleo, illetve fogyókúrás étrendet készítünk.

Corporate rendezvények esetén a résztvevők több menüsorból választhatnak, illetve az egyedi igényeket is minden esetben igyekszünk kielégíteni.  

 

Családi, baráti rendezvényekre az esemény jellegétől függően különleges gasztronómiai élményt nyújtó tálakat, fogásokat szolgálunk fel.

Az Aphrodite Hotel tőszomszédságában található St. Hubertus Étterem híres borkínálatáról. A kúria alatti több, mint 200 éves boltíves pincékben hangulatos lakomák és rendezvények kerülnek megrendezésre. A kúria három hektáros gondozott ősparkja lehetőséget nyújt szabadtéri előadások, hangversenyek és kerti mulatságok lebonyolítására.

 

 

Ajánlatok

Élvezze az utolsó meleg napokat!

Őszi pihenés kedvezményes áron

Megajándékozzuk egy kedvező árú, ünnepi csomaggal

Búcsúztassa velünk az Óévet!

Bőséges, 3 fogásos menü, akár elvitelre is!

Hírlevél

Akciós csomagok és érdekességek,különleges ajánlatok csak hírlevélben.
Hotel | Wellness | Sport | Gyógyászat | Rendezvények | Programok | Adatkezelési tájékoztató