Online ajánlat kérés
Érkezés:
Távozás:
Személyek száma:
E-mail cím:
Küldés
Kérjen ajánlatot, vagy hívjon minket:
+36 (27) 337 667
Láng Apartman
Nézze meg Balatoni apartmanunkat is, és próbálja ki!
Jöjjön nyaralni a Balatonra!

Esküvő

 

Szakképzett munkatársainak köszönhetően az Aphrodite Hotel a legjobb választás minden házasulandó pár legfontosabb napjának megkoronázására.

A polgári esküvő, az ebéd vagy vacsora és az azt követő mulatság megrendezésére ideális helyszínül szolgálnak szállodánk különtermei vagy megfelelő időjárás esetén akár szállodánk kertje.

Szakképzett munkatársaink az esküvővel kapcsolatos szervezői feladatokat, mindenre kiterjedő figyelemmel végzik, mely garantálja a nagy nap sikerességét és annak akadálytalan lebonyolítását.     

Az esküvői menü összeállításában szívesen közreműködünk és előre válogatott esküvői menüsorokkal próbáljuk megkönnyíteni a választást.
Kínálatunk a hagyományos, klasszikus ízvilágtól egészen az egzotikus ételkreációkig terjed és az ifjú pár igényeinek megfelelően, természetesen személyre szabva is elkészítjük az étel- és italcsomagot!
 
Az újdonsült pár részére az esküvő napján - szállodánk ajándékaként - ingyen szállást biztosítunk, a násznép elszállásolására pedig kedvezményes csomagokat kínálunk.

Várjuk szeretettel egy személyes találkozóra!

 

Ajánlatok

Bőséges, 3 fogásos menü, akár elvitelre is!

Megajándékozzuk egy kedvező árú, ünnepi csomaggal

Búcsúztassa velünk az Óévet!

Tartalmas kikapcsolódás hétvégére.

Pihenjen a családjával felár nélkül

Hírlevél

Akciós csomagok és érdekességek,különleges ajánlatok csak hírlevélben.
Hotel | Wellness | Sport | Rendezvények | Programok | Adatkezelési tájékoztató