Dunamenti Csoport 40 éves!

-
2021-09-09
A Dunamenti Csoport ebben az évben ünnepli alapításának negyvenedik évfordulóját.

Dunamenti Csoport 40 éves!


Negyven év nagyon hosszú idő, több, mint egy teljes emberöltő. Negyven év nagyon hosszú idő egy vállalkozás életében is, elmondhatjuk, hogy hosszú utat tettünk meg. Ez alatt az időszak alatt voltak nagyon jó éveink, és voltak kevésbé jó, küzdelmes éveink is. De a cégcsoportunkra végig jellemző volt a családias légkör és a jó hangulat, amelyek alapvetően meghatároztak Bennünket és amelyek segítettek átlendülni az éppen aktuális nehézségeken.

 

Az elmúlt negyven  év alatt a Dunamenti egy kezdeti, szövetkezeti  fővállalkozásból a hazai speciális építészet egyik meghatározó cégcsoportjává nőte ki magát azáltal, hogy végig rendületlen kitartással hitt küldetésében és innovatív gondolkodásával képes volt időről időre alkalmazkodni a környezet folyamatosan változó elvárásaihoz.

 

Az elmúlt negyven év során a Dunamenti, mint „márka” meghatározóvá vált a hazai és jelentős mértékben az európai országok speciális építészete területén is. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy Hazánk majdnem minden „ikonikus” , vagy jelentősebb épülete viseli valamilyen mértékben kezünk nyomát. Ugyanakkor Közép-Európában is a Dunamenti név szorosan összekapcsolódik az építészeti tűzvédelemmel , a nagy nyugat-európai konkurensek mellett meghatározó ezeken a piacokon. Ezt kevés magyarországi alapítású cég mondhatja el a saját területén. Így indokolt a csoportban dolgozók ünneplése ezen a kerek évfordulón.

A szeptember 9. ünnepségen Visegrádon a Silvanus Hotelben több mint 100 vendég 8 országból hallgatta meg a Dunamenti csoport múltbéli történetét , jelenét , jövőjét. És persze késő estébe nyúlóan szórakozással ünnepeltek.

Utazást vagy esküvőt tervez?
Forduljon hozzánk bizalommal!
ÜZENET KÜLDÉSE
-