Wellness és sport

-

Wellness részlegünk kényeztetést és kikapcsolódást biztosít a hozzánk látogató vendégek számára, az év minden napján.

A 8 méter hosszú, nyakzuhannyal és pezsgőfürdővel felszerelt élménymedence hideg napokon kellemesen melengeti a pihenni vágyó testet, szezonálisan üzemelő szabadtéri élmény, gyermek és úszómedencénk nyári kánikulában garantálja a felfrissülést.

90, illetve 71 fokos szaunáink, gőzkabinunk, tepidáriumunk és infrakabinunk a test és lélek számára kínál feltöltődést, profi masszőrünk pedig a megfáradt izmokba lehel új erőt.

2006. augusztusában nyitotta meg kapuit vendégeink előtt az Aphrodite Wellness és Sportközpont. A létesítmény fitness és aerobic centrumnak, squash és bowling clubnak, valamint egy szauna ozisnak és külső-belső medencés víziparknak ad otthont.

A fitness és aerobic centerben kiválóan felszerelt termek várják látógatóinkat, ahol mindenki könnyen megtalálja az egészségi állapotának megfelelő sporttevékenységet.

A squash és bowling club a sporttevékenység mellett kellemes kikapcsolódásról is gondoskodik, illetve különböző rendezvények megrendezésére is alkalmas.

A szálloda, valamint a sport-, és wellnessközpont szerves egységként üzemel, de a szállodai szolgáltatások igénybevétele nélkül is használhatóak a sport-, és wellnessközpont szolgáltatásai

Utazást vagy esküvőt tervez?
Forduljon hozzánk bizalommal!
ÜZENET KÜLDÉSE
-