Esküvők, családi rendezvények

-

Az Aphrodite Hotel ideális helyszínt biztosít kisebb és nagyobb létszámú összejövetelek megtartására.

Szakképzett munkatársainknak köszönhetően az Aphrodite Hotel a legjobb választás minden házasulandó pár legfontosabb napjának megkoronázására.

A polgári esküvő, az ebéd vagy vacsora és az azt követő mulatság megrendezésére ideális helyszínül szolgálnak szállodánk különtermei vagy megfelelő időjárás esetén akár szállodánk kertje.

Szakképzett munkatársaink az esküvővel kapcsolatos szervezői feladatokat, mindenre kiterjedő figyelemmel végzik, mely garantálja a nagy nap sikerességét és annak akadálytalan lebonyolítását.

Az esküvői menü összeállításában szívesen közreműködünk és előre válogatott esküvői menüsorokkal próbáljuk megkönnyíteni a választást.

Kínálatunk a hagyományos, klasszikus ízvilágtól egészen az egzotikus ételkreációig terjes és az ifjú pár igényeinek megfelelően, természetesen személyre szabva is elkészítjük az étel-és italcsomagot!

Az újdonsült pár részére az esküvő napján – szállodánk ajándékaként – ingyen szállást biztosítunk, a násznép elszállásolására pedig kedvezményes csomagokat kínálunk.

Várjuk szeretettel egy személyes találkozóra!

Szállodánkban az alábbi rendezvények teljes körű lebonyolítását vállaljuk:

  • esküvők
  • állófogadások
  • születésnapi- és névnapi rendezvények
  • osztálytalálkozók
  • magán rendezvények

Várjuk érdeklődését és ajánlatkérését elérhetőségeinken:

Telefon: 06 27 337 667
Mobil: 06 30 743 60 29

Email: rendezveny@aphroditehotel.hu

Technikai felszereltség:
projektor, motoros vászon, beépített hangrendszer, természetes és mesterséges, szabályozható világítás, flip chart táblák

Utazást vagy esküvőt tervez?
Forduljon hozzánk bizalommal!
ÜZENET KÜLDÉSE
-